textorial-opis_1 Textorial Park, to działający od stycznia 2009 roku stylowy kompleks trzech budynków biurowych klasy A, połączonych przeszklonym atrium, o powierzchni biurowej ponad 12 000 m2, posiadający 240 miejsc parkingowych (parking podziemny i zewnętrzny).
Centrum jest unikalnym połączeniem dziewiętnastowiecznej architektury fabrycznej z nowoczesnym stylem zabudowy. Inwestycja znajduje się pomiędzy głównymi arteriami Łodzi: al. Piłsudskiego, ul. Śmigłego-Rydza i ul. Kilińskiego. Lokalizacja daje gwarancję doskonałego połączenia komunikacyjnego (15 linii komunikacji publicznej).
Decydując się na wynajem powierzchni w naszym centrum otrzymują Państwo indywidualny projekt aranżacji lokalu. W zależności od potrzeb może to być zarówno powierzchnia typu open space, jak i ekskluzywne biuro gabinetowe.
Państwa pracownicy oraz goście mogą skorzystać z usług restauracyjnych, oraz doskonale wyposażonego centrum konferencyjnego. Zapewniamy wysokiej jakości sprzęt audiowizualny, organizację cateringu i obsługę techniczną wszystkich konferencji oraz spotkań.
textorial-opis_3 Relaks zapewnia przeszklone atrium, ogrodowe patio, oraz liczne tarasy z malowniczym widokiem na najstarszy łódzki park – Źródliska. Textorial Park jest również przyjazny osobom niepełnosprawnym.
Teren centrum posiada status Łódzkiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej, umożliwiając korzystanie z ulg podatkowych oraz certyfikat ekologiczny BREEAM.
Textorial Park posiada całodobowy monitoring przeciwpożarowy, bezpieczeństwa strzegą zaś wyspecjalizowani pracownicy ochrony wyposażeni w nowoczesny system kamer.